Rodatges

Ajuntament de Caldes de Montbui

Filmació de l’entrevista a Jordi Solé que el Setmanari Montbui ha fet a l’Alcalde de Caldes de Montbui en motiu dels 10 anys de mandat.

Equip tècnic: Vicenç Ferreres, Roger Riera, Tonificant i Angela Ulloa.

Foto: Vicenç Ferreres

Llegir →

Equip 9 (2a part)

Anem al Montseny a entrevistar a Mau Boada de l’Equip 9 del projecte fotogràfic Terra-lab.cat. Tenim unes coordenades que ens porten a una masia amagada de Campins. Allà parlem de música i de la relació dels habitants del Montseny amb la muntanya i la natura. El dia s’havia despertat plujós però a la tarda ha sortit el sol.

Equip tècnic: Vicenç Ferreres, Tonificant i Roger Riera.

Foto: Vicenç Ferreres

Llegir →

Vivaldi

Filmació del concert a la Sala Vivaldi de Barcelona de la banda D.O.: Jordi Zacarès (veu i guitarra), Andreu Gabarrós (teclats i veus), Ferran Cardona (guitarra solista), Álvaro Raigón (baix) i Jordi Gabarrós (bateria) amb la col·laboració de Ramon Mirabet pel videoclip “El silenci juga en contra meu” del disc Smoking Room (Microscopi, 2015).

Equip tècnic: Vicenç Ferreres, Tonificant i Helena Pielias.

Foto: Vicenç Ferreres

Llegir →

Equip 2

Ens endinsem a la riera d’Arenys de Mar, eix vital de l’estructura urbana, ara soterrada per formigó. L’Equip 2 del projecte Terra-lab.cat format per la Blanca Viñas, el Román Yñán i la Marta Dahó treballen aquests paisatges ocults des de l’experimentació fotogràfica.

Equip tècnic: Vicenç Ferreres, Tonificant i Roger Riera.

Foto: Vicenç Ferreres

Llegir →