Rodatges

Aula Oberta

Anna Pantinat està donant un curs de poesia i música en el marc del programa d’Aula Oberta en un institut de Trinitat Vella.

Equip tècnic: Nando Caballero, Vicenç Ferreres, Helena Pielias i Helena Torrent.

Foto: Vicenç Ferreres

Llegir →

D’Ones republicanes

Al Palau Robert de Barcelona hi ha l’exposició D’Ones · (R) evolució de les dones en la música. Les Pentina’t Lula són unes de les protagonistes i ens fan una visita guiada. Després de dinar agafem l’autopista direcció Girona, anem a un recital poètic a favor de la República on l’Anna Pantinat llegeix tres poemes polítics i reivindicatius.

Equip tècnic: Anthony Alnowara, Nando Caballero, Vicenç Ferreres i Angela Ulloa.

Foto: Vicenç Ferreres

Llegir →

Reeducar

Comencem nou projecte documental. Anem al búnquer de les germanes Anna i Laia Pantinat ple de roba d’altres èpoques, discos de Repetidor Disc i quadres de paisatges del seu pare. Amb l’ajuda dels companys del “Cabaret Le Supermaket”, Edaimon De Juan i Pedro Pretel, ràpidament acaben disfressades i comença l’espectacle.

Equip tècnic: Anthony Alnowara, Nando Caballero, Vicenç Ferreres, Roger Riera i Helena Torrent.

Foto: Vicenç Ferreres

Llegir →

Mas Manolo

Avui Manolo ha tornat al Mas. Últims records d’una època que desapareix en silenci.

Agraïments a Santi Pielias, Marta Revilla i Raquel Costa.

Equip tècnic: Vicenç Ferreres, Anna Monléon i Helena Pielias.

Foto: Vicenç Ferreres

Llegir →

Equip 8 (2a part)

Anem a Montcada i Reixac a entrevistar a Kathrin Golda-Pontgraz de l’Equip 8 del projecte fotogràfic Terra-lab.cat. Ens trobem al cinturó de l’àrea metropolitana, a sota un cartell de publicitat de carretera que hi ha en el turonet de la vista rica. Allà amb el soroll de fons d’autopistes i carreteres, la Kathrin reflexiona sobre com ens movem al voltant de la metropolis amb el cotxe. Després anem a fer una orxata per apaivagar la calor.

Agraïments a Ignasi López.

Equip tècnic: Vicenç Ferreres, Tonificant i Roger Riera.

Foto: Vicenç Ferreres

Llegir →

Auto Van

Últim dia de rodatge del videoclip de la cançó “El silenci juga en contra meu” de la banda D.O. Denominació d’Origen. Furgoneta clàssica, birres i guitarra per un final de festa a la carretera. Brindem!

Gràcies al taller Mecanbox.

Equip tècnic: Vicenç Ferreres i Tonificant.

Foto: Vicenç Ferreres

Llegir →